درباره نشریه

انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران با همکاری دانشگاه کاشان مجله ای تحت عنوان مجله علمی سنجش و ایمنی پرتو چاپ و منتشر می نماید.
انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران صاحب امتیاز مجله علمی سنجش و ایمنی پرتو است و هیئت ویراستاران را منصوب می‌کند. هیئت ویراستاران بر امور علمی مجله نظارت می‌کنند.
مجله سنجش و ایمنی پرتو  طبق شماره نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۳/۷۵۰۷۷  در تاریخ ۱۳۹۱.۰۴.۰۶ شروع به کار کرد و در تاریخ ۱۳۹۲.۱۱.۰۲ اعتبار علمی پژوهشی خود را از دفتر سیاست­ گذاری و برنامه ­ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب نمود.
این مجله با توجه به اهدافش مقاله‌هایی را چاپ می‌کند که:

• مقالات اصیل بوده و حاوی یافته‌های پژوهشی در زمینه های مختلف سنجش و ایمنی پرتو و رشته های مرتبط با آن باشند.
  • مقالات قبلاً چاپ نشده باشند و در نشریات دیگر تحت بررسی برای چاپ نباشند.
  • مقالاتی که در کنفرانسها ارائه شده باشند نیز قابل بررسی است به شرطی که بخش عمده آنها در مقاله‌نامه به چاپ نرسیده باشد.
  • مقالات به زبان فارسی همراه با چکیده فارسی و چکیده مبسوط انگلیسی پذیرفته می‌شوند.
  • تعداد صفحات مقالات  حداکثر ۱۰ صفحه مجله را به خود اختصاص  دهند.
  • محتوای علمی همه مقالات به طور یکسان مورد قضاوت قرار می‌گیرند.
  • مسئولیت صحت مطالب مندرج در مقاله بر عهده نویسندگان مقاله می‌باشد.
  • ویرایش مقالات پذیرفته شده از اختیارات ویراستاران مجله خواهد بود.
  • نقل مطالب از این مجله با ذکر نام مجله و نویسندگان بلامانع است.
  • مجله سنجش و ایمنی پرتو یک مجله دسترسی آزاد (OPEN ACCESS)بوده که مقالات آن به­ صورت رایگان قابل دسترس است.